Logo Tankens
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Bekijk ook onze eigen website

Facebook Keukenhoff Tankens

Badkamers

Keukenhoff Tankens Badkamers

Badkamers

Als bedrijf hebben we een doel. Door continu kwaliteit, snelle levertijden en goede ondersteuning te verzorgen willen wij de beste sanitair, keuken en tegel specialist voor u zijn in de omgeving van Andel, Gorinchem, Werkendam, Wijk en Aalburg, Woudrichem en Zaltbommel. Dit uitdagende doel kunnen we alleen bereiken door continu ons uiterste best te doen als we badkamers en keukens leveren aan klanten in de omgeving van Andel. Stipt volgens afspraak en met het ultieme badkamer of keukenontwerp waar ruimte is voor mooie producten zoals bijvoorbeeld het badkamermeubel, het toilet, de douchecabine.

Echt ons best doen

Het geheim van Keukenhoff Tankens in Andel is dat we echt ons best doen voor onze klanten. Wij gaan resultaatgericht aan de slag en samen met de klant maken wij het project tot een succes. Elk project is een samenwerking tussen Keukenhoff Tankens in Andel en onze klant, waarin uw wensen werkelijkheid worden.

Ook profiteren van onze kwaliteit?

Als u ook zeker wilt zijn van een prachtig badkamer eindresultaat dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Daarnaast staat de deur van onze showroom natuurlijk altijd voor u open. Kijk snel naar onze openingstijden.

Voor het uitkiezen van een badkamer of keuken moet de tijd genomen worden. Daarom adviseren wij u om een afspraak te maken zodat wij alle tijd hebben om met u het assortiment te bekijken en een ontwerp te maken.

Direct contact opnemen