Logo Tankens
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Bekijk ook onze eigen website

Facebook Keukenhoff Tankens

Over ons

Over ons

Over ons

Keukenhoff Tankens is onderdeel van Tankens Andel

Keukenhoff Tankens behoort bij de Tankensgroep bestaande uit Tankens Andel BV, Tankens Projectontwikkeling en Tankens Bouwmaterialen. Allen gevestigd in Noord-Brabant. U begrijpt dat vele projecten voor particulier of projectontwikkelaar gezamenlijk aan gepakt worden.

Voordeel van samenwerken

Het voordeel van deze samenwerking is groot. Alle trajecten vragen om een georganiseerde aanpak. Het hebben van maar één aanspreekpunt voor keuken, sanitair en tegels is dan de meest efficiënte manier van werken. Een ander groot voordeel is dat de woning compleet met keuken en sanitair (en eventueel tegelvloeren) wordt opgeleverd. U heeft daardoor één partij waar ook alle garantie geregeld is en die als één bedrijf klaar staan om service te verlenen.

Tankens Andel BV

Een graag genoemde slogan bij Tankens Andel BV is: ‘Een werk is nooit te klein en niet snel te groot of te moeilijk’. Een opdracht voor het renoveren van een kozijn nemen we dan ook net zo graag aan als een opdracht voor een groot bedrijfspand.

 Het kan om een renovatie gaan of om een complete nieuwbouw. De projecten variëren van het renoveren van een badkamer tot het compleet renoveren van monumentale woningen, utiliteitsprojecten of van eenvoudig betonwerk tot complete verkeerstunnels. Werken met Tankens Andel BV betekent korte communicatielijnen. Hierdoor loopt een voorbereidings- en uitvoeringsproces nagenoeg altijd soepel. Tankens Andel BV is zo ingericht dat u als klant van het allereerste gesprek tot aan de oplevering afspraken maakt met dezelfde medewerker, die deze afspraken overdraagt aan het bedrijfsbureau of het bouwplaatspersoneel. Door deze manier van werken kunnen wij erg snel schakelen en wijzigingen doorvoeren. Flexibiliteit is hierbij een veel gehoorde term. Doordat we met Keukenhof Tankens een eigen keuken- en badkamershowroom hebben met veel complete opstellingen kunnen we u ook inspireren op alle fronten. Kijkt u maar eens op onze pagina met complete badkamer opstellingen voor de eerste inspiratie.

Tankens projectontwikkeling

Tankens Projectontwikkeling behoort ook tot de groep en is actief op het gebied van grondverwerving, gebiedsontwikkeling en ontwikkeling en verkoop van woning- en utiliteitsprojecten. De door ons ontwikkelde bouwprojecten worden door Tankens Andel BV met (eigen) vakmensen gerealiseerd.

Bij het ontwikkelen van woningen en bedrijfspanden door Tankens Projectontwikkeling is de eindgebruiker het uitgangspunt. Op basis van jarenlange ervaring ontwikkelen wij met visie, kwalitatief hoogstaande projecten. Dit komt tot uitdrukking in passende vormgeving en gebruik van kwalitatief goede en duurzame materialen. Ons doel is om woningen te realiseren die over jaren nog aansprekend en goed te verkopen zijn. Daarom is de keuken en de badkamer ook zo belangrijk.

Tankens Bouwmaterialen BV

Bij Tankens Bouwmaterialen verkopen we alle professionele materialen die zijn afgestemd op zowel de professionele verwerker van bouwmaterialen als de particuliere doe-het-zelver. En, een groot deel is uit voorraad leverbaar.

Direct contact opnemen