Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - info@keukenhoff.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close

Moderne badkamer met
stoere accenten in Nijmegen

Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis - Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis - Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis  

Binnenkijken bij...
De moderne badkamer van Francis

Aan het woord:Francis
Woonplaats:Nijmegen
Type badkamer:Moderne maatwerk badkamer met slimme innovaties

 

Van diëtistenkamer naar droombadkamer

Toen Francis en haar gezin bij het koophuis in Nijmegen gingen kijken, twijfelde ze geen moment: “Dit is ons droomhuis." Dat er nog een hoop moest gebeuren, om van de huisartsenpraktijk een woning te maken, hield haar niet tegen. Alle kamers werden verbouwd en de diëtistenkamer veranderde met behulp van de Baden+ badkamerspecialist in een droombadkamer. Met een slim badkamerontwerp en vakmensen pur sang is het een moderne badkamer geworden waar de hele familie in geniet. 

Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis - Intro en maatwerk
Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis - Intro en maatwerk

Precies op maat gemaakt 

De badkamer van Francis bevat veel maatwerk producten. Neem nou de glazen douchewand van Sealskin die precies in de badkamer past. Ook het brede badkamermeubel van Keuco is speciaal gemaakt voor het gezin. In de brede lades heeft nu iedereen een plekje voor zijn badkamerspullen. Net als in de spiegelkast met verlichting, die prachtig boven het meubel hangt. De sierlijke wastafelkranen maken het plaatje compleet.  

We houden van modern, maar het mag ook best een beetje stoer zijn 

Moderne badkamer met stoere accenten 

De stijl van Francis en haar gezin is modern, maar het mag ook best een beetje stoer zijn. De betonlook Mix & Match tegels op de wand en de houtlook vloertegels vormen de perfecte basis voor deze badkamer. De eigentijdse accessoires zorgen ervoor dat de badkamer een persoonlijke uitstraling krijgt. Zo heeft de dochter van Francis haar eigen mini-ecosysteem gekweekt in een glazen pot. Dat brengt meteen leven in deze badkamer! 

Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis - Stijl en technische snufjes
Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis - Stijl en technische snufjes

Badkamer vol technische snufjes 

De technische snufjes maken de badkamer nog meer van deze tijd. Het innovatieve lichtsysteem zorgt voor een aangename sfeer in de badkamer. In de nisjes in de muur en achter de luxe douchewc is ledverlichting aangebracht. Make-up bijwerken kan dankzij de cosmeticaspiegel met verschillende (dag)lichtstanden nooit verkeerd gaan. Ook de vloerverwarming en de muziek uit de waterdichte speakers maken van elk badkamermoment een feestje.  

Een online moodboard is de perfecte plek om je badkamerwensen te verzamelen 

Wellness aan huis 

Het favoriete badkamermoment van Francis? Na het sporten onder de verfrissende regendouche. Er is gekozen voor de Hansgrohe Rainmaker Select. Met een druk op de knop schakel je tussen drie verschillende waterstralen. Kies je voor zachte regendruppels, een ontspannende massagestraal of een waterval? Zeker in combinatie met de ontspannende Sunshower kom je helemaal zen de douche uit. Ook de badliefhebbers in het gezin kunnen genieten van wellness aan huis. Een ruim ligbad vol schuim, is alles wat je nodig hebt voor een moment voor jezelf.

 

Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis - moodboard

Verzamel jouw badkamerwensen op het moodboard

Wil je net als Francis genieten in een complete nieuwe badkamer? De eerste stap is het verzamelen van je wensen. Ons online moodboard is daar het ideale hulpmiddel voor. Met een klik verzamel je de mooiste afbeeldingen van de website op jouw persoonlijke moodboard. Via het moodboard kun je vervolgens een afspraak maken in de badkamerwinkel. De link naar je moodboard wordt gelijk meegestuurd, zodat de badkamerspecialist een goed beeld heeft van jouw wensen. Zo kan hij een ontwerp maken dat precies bij je past. 

MAAK JOUW MOODBOARD

 

Binnenkijken bij de moderne badkamer van Francis - Banner - Vitaliteitsmagazine

GRATIS magazine:
Baden+ Vitaal op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Gerelateerde blogs

 

Binnenkijken bij
twee badkamers in twee stijlen

Deze laten zien dat je in dezelfde ruimte toch twee hele andere badkamers kan realiseren: een mediterrane en natuurlijke.

 

Binnenkijken bij een zwarte badkamer

Dat de familie van zwart houdt, is meteen duidelijk als je de woning binnenstapt. Met de badkamer als pronkstuk!

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

Met liefde gemaakt
Afspraak maken