Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - info@keukenhoff.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Een zwart-wit badkamer met
moderne inrichting in Rijswijk (NB)
Een zwart-wit badkamer met moderne inrichting in Rijswijk (NB) - Een zwart-wit badkamer met moderne inrichting in Rijswijk (NB) Een zwart-wit badkamer met moderne inrichting in Rijswijk (NB) - Een zwart-wit badkamer met moderne inrichting in Rijswijk (NB)  
Afbeelding van een zwart-wit badkamer met royaal bad, inbouw badkraan en fraai aangeklede nisjes

Binnenkijken bij...
Een moderne zwart-wit badkamer

Gemaakt door:Keukenhoff Tankens
Woonplaats:Rijswijk (NB)
Type badkamer:Moderne badkamer
Wensen van de klant:Zwart-wit met een combinatie van elegante en luxe elementen

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van elegantie en moderniteit voor je badkamer? Kijk niet verder! In het pittoreske Rijswijk bevindt zich een adembenemende zwart-witte badkamer die je verbeelding zal prikkelen. Ontdek hoe deze stijlvolle ruimte een oase van rust en luxe creëert, met een vleugje tijdloze charme.

De allure van zwart en wit

Een van de badkamertrends die nooit uit de mode raakt, is de tijdloze elegantie van zwart en wit. In deze prachtige badkamer in Rijswijk (NB) zijn deze kleuren perfect samengevoegd om een verfijnde en verbluffende uitstraling te creëren. Van de vloertegels tot de accenten en badkamer accessoires, elk element is zorgvuldig gekozen om een harmonieus zwart-wit palet te vormen.

Afbeelding van een zwart-wit badkamer met royaal bad, inloopdouche badkamermeubel met twee waskommen
Afbeelding van zwarte nisjes en wandplank, geplaatst tegen een witte muur en aangekleed met stijlvolle decoraties

Een moderne symfonie

Deze badkamer belichaamt de essentie van eigentijds design. Met strakke lijnen, minimalistische details en moderne armaturen vormt het een ware symfonie van stijl en functionaliteit. De zwarte accenten, zoals de inbouwnissen in de muur en de plank naast de spiegel, voegen een vleugje dramatiek toe aan de ruimte, terwijl het heldere wit een gevoel van frisheid en ruimtelijkheid creëert.

Deze badkamer belichaamt de essentie van eigentijds design.

Luxe inloopdouche

De inloopdouche met glazen douchedeur nodigt uit tot een heerlijk wellness moment. Geniet van de verkwikkende stralen van de Sunshower en beleef de kalme uitstraling van een inbouw doucheset. Zo kunnen de bewoners, ook als ze om tijd verlegen zitten, pure ontspanning ervaren met een vlotte douche sessie. Een prachtig alternatief voor het uitgebreide wellness moment in bad.

Afbeelding van een badkamer met Sunshower, inbouwdouche en nisje
Afbeelding van een badkamer met zwart-wit badkamermeubel met twee waskommen en inbouwkranen

Een meesterwerk door vakmanschap

Deze zwart-witte badkamer in Rijswijk is het resultaat van ongeëvenaard vakmanschap. Het zorgvuldig geplaatste badkamermeubel met dubbele waskom toont details tot in perfectie. De zwart-witte invulling en ronde en hoekige vormen bieden een kalme, eigentijdse uitstraling. Marlies en Han vinden deze rust ook terug in de gebruiksvriendelijkheid. Voor beiden is er een waskom, inbouwkraan, stopcontact en veel opbergruimte. De riante spiegel met ledverlichting maakt het luxeplaatje compleet.

Een vlekkeloze badkamer renovatie

Een badkamer verbouwing is altijd een spannend traject. Keukenhoff Tankens zorgde voor een vlekkeloze transitie en zorgde dat de puzzelstukjes op hun plek vielen. "‘Dat lukte pas toen we bij Keukenhoff Tankens in gesprek kwamen bij badkameradviseur Helenie. Zij snapte precies waar we naartoe wilden," vertelt Marlies. "Ook de verbouwing verliep soepel. Het is echt heel mooi gedaan door Gijs Havelaar van BMO, een partner van Keukenhoff Tankens, helemaal naar onze zin!"

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Een zwart-wit badkamer met moderne inrichting in Rijswijk (NB) - Een vlekkeloze badkamer renovatie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken