Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - info@keukenhoff.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Grote badkamer indelen - Grote badkamer indelen Grote badkamer indelen - Grote badkamer indelen

Grote badkamer indelen 

Een grote badkamer is prachtig, maar met zoveel ruimte kan het lastig zijn om de sfeer te behouden. Daarom geven we in dit blog ideeën om de ruimte slim en knus in te richten. Vrijstaande meubels, doorkijkjes en grote planten doen bijvoorbeeld wonderen. Onze badkamerspecialist laat graag zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw grote badkamer.

Optimale indeling voor een grote badkamer

Vaak zijn we geneigd om meubels en sanitair tegen de wand te plaatsen. In een grote badkamer is het juist mooi om voor vrijstaande meubels te kiezen. Neem bijvoorbeeld een vrijstaand bad. Luxe én sfeervol in de badkamer. Ook kun je in de badkamer gerust kiezen voor grote badkamermeubels. Met Bliss Elements stel je een strak meubel samen met een lengte tot wel 3 meter. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare vierkante meters, zonder dat de badkamer zijn ruimtelijkheid verliest.

Grote badkamer indelen met groot badkamermeubel
Grote badkamer met grote tegels en vrijstaand bad

Grote tegels

Een ruime badkamer leent zich perfect voor grote tegels. Denk aan tegels van 80 x 80 cm of zelfs 100 cm x 100 cm. Wil je het nog grootser aanpakken? Dan heeft Maxfine keramische tegelplaten in de collectie tot wel 300 x 150 cm. Deze geven je badkamer gegarandeerd een bijzondere uitstraling. En waar je in een kleine badkamer vaak voor lichte kleuren kiest, kun je in een grote badkamer goed voor donkere kleuren kiezen.

Zo kies je de juiste badkamertegels

Grote ruimte doorbreken

Vind je het lastig om de grote badkamer knus te maken? Probeer dan de ruimte te doorbreken. In deze badkamer is er een roomdivider van hout gebruikt, wat veel sfeer in de badkamer brengt. Het is ook mogelijk om praktische tussenwandjes in de badkamer te plaatsen, zoals in de grote betonlook badkamer. Het toilet en de douche worden zo gescheiden van de rest van de badkamer. Dat geeft privacy én speelsheid aan het badkamerontwerp. 

Je kunt de badkamer ook knusser maken met een donker plafond

Grote badkamer indelen - Doorbreek de badkamer en leefruimte
Grote badkamer indelen - Doorbreek de badkamer en leefruimte

Grote badkamer sfeervol inrichten

Wat vroeger enkel een plek was om jezelf te wassen, is tegenwoordig een ruimte om in te leven. Zeker met een grote badkamer zijn er veel mogelijkheden om er een sfeervolle leefruimte van te maken. Denk aan grote planten, trendy badmatten en een zitje. Ook heerlijke wellnessproducten als een whirlpool of stoomcabine zorgen ervoor dat je de badkamer niet meer uit wilt. 

Maak van je badkamer een thuisspa

Grote inloopdouche

Een grote badkamer leent zich perfect voor een grote inloopdouche. Die benadrukt de ruimtelijke sfeer en zorgt voor een heerlijke spabeleving. Zeker in combinatie met een bijpassende douchekop, zoals de Hansgrohe Rainmaker Select. Deze XXL-douchekop is gemaakt van wit glas, waardoor de doucheruimte er gelijk elegant uitziet.

Grote badkamer met grote inloopdouche
Grote badkamer ontwerpen

Grote badkamer indelen? Ontvang een vrijblijvend ontwerp

Wil je jouw grote badkamer inrichten? Onze badkamerspecialist maakt graag een persoonlijk ontwerp dat helemaal aansluit op jouw wensen. Alvast zelf aan de slag met de ontwerptool kan natuurlijk ook. Daarnaast is het verstandig om de kosten van een grote badkamer vast in kaart te brengen.

Grote badkamer indelen - Banner - badkamer ontwerpen

Ga aan de slag met je nieuwe badkamer

Bruis je van de ideeën? Een mooie inloopdouche, een vrijstaand bad. Maar hoe past dat in je badkamer? Probeer het meteen in het Baden+ badkamer ontwerp programma en laat je nieuwe badkamer tot leven komen!

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

Meer over badkamer indelen

 

4 tips voor een slimme
badkamerindeling

Heb je een badkamer met een schuin dak, hoeken of een kleine ruimte? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen.

 

Een nieuwe badkamer. Waar moet je aan denken?

Een badkamer kiezen voor de komende vijftien jaar, dat is spannend. Wij helpen je een badkamer kiezen waarvan je optimaal zal genieten.

 

Badkamer verbouwen:
Dit moet je weten

Lees hier alles wat je moet weten als je de badkamer wilt laten verbouwen.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken