Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - info@keukenhoff.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Stijlvol plafond in je badkamer Stijlvol plafond in je badkamer

Stijlvol plafond in je badkamer

Als je denkt aan badkamerrenovatie, is het plafond misschien niet het eerste wat je te binnen schiet. Toch kun je meer met het plafond dan je zou denken. Een taupe plafond met inbouwspots, een ware sterrenhemel; you name it. Ontdek de verrassende mogelijkheden voor een plafond in je badkamer.

Welk plafond in de badkamer?

De badkamer is een vochtige ruimte. Daarom is het extra belangrijk dat het plafond vochtbestendig is. Een spanplafond, MDF plafond of aluminium plafond zijn zeer geschikt voor je badkamer. Ook de vorm en kleur is belangrijk, omdat het plafond een groot oppervlakte heeft. Je badkamer krijgt een strakke look met een wit spanplafond, maar wordt extra knus met MDF panelen in een warme tint. Wat past het beste bij jou?

Stijlvol plafond in de badkamer
Badkamer met zwart plafond

Spanplafond badkamer: strak

Houd je van een strakke, moderne look? Dan is een spanplafond voor je weggelegd. Deze plafondbekleding spannen we direct onder je bestaande plafond, op een hoogte naar wens. Kabels, leidingen en andere ontsieringen kunnen we zo mooi wegwerken. Bij KS Plafonds heb je veel mogelijkheden in kleur en ingebouwde accessoires. Zoals dit strakke, zwarte spanplafond.

Lees meer over KS Plafonds

MDF plafond in de badkamer

MDF plafond badkamer: sfeervol

Wil je wat meer structuur in je plafond? Dan is een MDF plafond een goede optie. Deze panelen plaatsen we over je huidige plafond, wat een mooi lijnenspel geeft. Ook hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren, zoals crèmewit en zilvergrijs. Dankzij een kunststoflaagje zijn de panelen vochtbestendig, maar het is wel belangrijk dat je de badkamer goed ventileert.

Meer weten over badkamerventilatie? In dit blog beantwoorden we de meest gestelde vragen.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Aluminium plafond: duurzaam

Je kunt ook kiezen voor een aluminium plafond in je badkamer. Bij KS Plafonds heb je de keuze uit panelen van 225 mm breed of 300 mm breed. Deze leggen we strak tegen elkaar, wat een mooi effect geeft aan je ruimte. Dit type plafond is een duurzame keuze, omdat de panelen gemaakt zijn van 90% gerecycled aluminium. En wist je dat een aluminium plafond heel lang meegaat?

Meer duurzame tips

Aluminium plafond in de badkamer

Badkamerverlichting in het plafond

De badkamer is natuurlijk niet compleet zonder verlichting. Je plafond kun je goed gebruiken om verlichting mooi te verwerken. Zo kunnen we led inbouwspots gelijk in je plafond monteren. Of een mooie led strip rondom je badkamer. Bij KS Plafonds heb je veel keuze in inbouwspots. Kies bijvoorbeeld uit 5 trendy kleuren: chroom, alu geborsteld, wit, zwart en matgoud.

Plafond met verlichting
Sterrenhemel in de douche en wit spanplafond

Upgrade voor je badkamerplafond

Verlichting is niet de enige upgrade voor je badkamerplafond. Zo kunnen we ventilatieroosters gelijk in je plafond monteren. Ideaal tegen condensvorming, verkleuringen en schimmel. En wat dacht je van muziek? Een inbouwradio in je plafond die je gemakkelijk kunt aansturen via je mobiel of tablet. Dat wordt swingen! Of schuifelen onder een sterrenhemel… want ook dat is mogelijk.

Stijlvol plafond in je badkamer - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2024

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER

Welke trendy stijl spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends van dit moment op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK JOUW BADKAMERSTIJL

Met liefde gemaakt
Afspraak maken