Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - info@keukenhoff.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - Zo maak je van de badkamer een thuisspa Zo maak je van de badkamer een thuisspa - Zo maak je van de badkamer een thuisspa

Zo maak je van de badkamer een thuisspa

Ben je toe aan een ontspanmoment voor jezelf? Dan hoef je niet verder te reizen dan de badkamer. Met de juiste materialen creëer je een spa aan huis. Bekijk onze tips en laat je inspireren. 

De natuur aan de muur

Natuurlijke kleuren en materialen geven een rustige, luxe uitstraling aan je badkamer. Tegels zijn daarbij de perfecte basis. Er zijn veel verschillende dessins, denk bijvoorbeeld aan tegels met patronen of met reliëf. Maar een houtlook tegel is het toppunt van een natuurlijke uitstraling. En door de technieken van tegenwoordig, niet meer van echt hout te onderscheiden. De ideale basis voor jouw wellness badkamer.

Zo maak je van de badkamer een thuisspa - 1. De natuur aan de muur
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - 1. De natuur aan de muur

Bubbelen en badderen in je thuisspa

Een fijn bad past goed bij een thuisspa. Voor de ultieme spabeleving kies je voor een exemplaar met bubbels. Sealskin heeft bijzondere whirlpoolsystemen die beschikbaar zijn voor vrijwel ieder Sealskin bad. Kies je voor een massage die je bloedsomloop stimuleert? Of een stevige massage die na het sporten je spieren tot rust brengt? De keuze is aan jou!

Om badderen nog rustgevender te maken kun je een waterdicht audiosysteem plaatsen in de badkamer. Zet een rustgevend muziekje aan, voeg je favoriete geurkaarsen toe en het relaxen kan beginnen.

Voor de ultieme spabeleving kies je voor een exemplaar met bubbels.

Wellness mogelijkheden in je doucheruimte

De doucheruimte is tegenwoordig veel meer dan een plek om jezelf te wassen. Momenteel zijn er diverse technologieën die van de douche een wellnessruimte maken. Zo maakt Xenz stoomdouches op maat, die een douche en stoomcabine in één zijn. Hierdoor is er geen aparte ruimte nodig om een stoomcabine te plaatsen. Zelfs in de kleinste badkamer is een eigen stoomdouche nu een mogelijkheid!

Een ander slim systeem is de Sunshower. Zoals de naam al doet vermoeden haal je met de Sunshower het zonnetje in je doucheruimte. Het apparaat kun je aanzetten tijdens het douchen, waarbij het een helende warmte uitstraalt.

Zo maak je van de badkamer een thuisspa - 2. Wellness mogelijkheden in je doucheruimte
Zo maak je van de badkamer een thuisspa - 2. Wellness mogelijkheden in je doucheruimte

Een vleugje groen in je thuisspa

Planten zijn de perfecte manier om je thuisspa compleet te maken. Ze hebben een zuiverende werking en geven zuurstof. Goed voor jezelf en je gemoedstoestand! Het is wel belangrijk om de juiste plant te kiezen, want niet iedere plant voelt zich thuis in een vochtige omgeving. Bamboe, aloë vera en de varen zijn enkele planten die wel geschikt zijn voor de badkamer. Combineer je planten met een aantal mooie accessoires en je thuisspa is compleet.

Zo maak je van de badkamer een thuisspa - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer blogs over wellness

 

Tips voor een luxe wellness badkamer

Met deze tips richt je een luxe wellness badkamer in. Zo geniet je van ontspannen moment voor jezelf in je badkamer.

 

Het ultieme spa-ritueel in de badkamer

Van stomen tot aan een heerlijk gezichtsmasker: dit spa-ritueel brengt je helemaal tot rust. Deur op slot en genieten maar! 

 

Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving

Met deze luxe douche-opties beleef je heerlijke wellness momenten in je badkamer.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken