Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - MarcoBeukenholdt@keukenhoff.nl
Aangesloten bij
Sphinx tegels
Sphinx tegels - Sphinx tegels
De mooiste tegels van Nederlandse kwaliteit

Sphinx tegels

Baden+ werkt graag samen met Nederlandse merken waar hoogwaardige productkwaliteit, duurzaam design en goede service hoog in het vaandel staan. Dit zijn ook de kernwaarden van Sphinx Tegels; een merk van Dutch Tiles B.V. en onderdeel van de Koramic Groep en biedt een uitgebreid assortiment moderne tegels voor uw badkamer, woonkamer of keuken.

BEKIJK DE COLLECTIE

  Sphinx tegels - 1. Uitgebreid assortiment tegels

Uitgebreid assortiment tegels

In de uitgebreide collectie van Sphinx Tegels vindt u de mooiste keramische tegels van echte Nederlandse kwaliteit. Bekijk in onze showroom bijvoorbeeld de mooie collectie van Ceramique Concrete, Belvedere of de nieuwste Royal Stone Collection. Natuurlijke kleuren voeren de boventoon bij deze series; betonlook, grijs, zwart of beige. Wat u ook kiest het bepaalt de sfeer van de ruimte.

Uw badkamerspecialist¬†Keukenhoff Tankens in Andel vertelt u graag meer over Sphinx Tegels.

Maak een afspraak  
  Sphinx tegels - 2. Tegels in duurzaam design

Tegels in duurzaam design

Sphinx Tegels werkt voortdurend aan de verdere ontwikkeling van duurzaam geproduceerde tegels. In het design van de tegelcollectie laat Sphinx Tegels zien dat onderscheidend design en respect voor mensen en milieu prima samengaan. De meeste producten bestaan momenteel uit meer dan 1/5 hergebruikte materialen.

  Sphinx tegels - 3. Al ruim 60 jaar ervaring

Al ruim 60 jaar ervaring

De tegels worden door Dutch Tiles B.V. op de markt gebracht. Dit is een dochteronderneming van de Koramic Group. Sinds 2008 wordt het bedrijf geleid door een team jonge managers met samen meer dan 60 jaar ervaring in de keramische industrie. Een enthousiast en ervaren team maakt Sphinx Tegels tot een fris, modern en succesvol A-merk.

Sphinx Tegels Collectie
   

Uitgebreide tegelcollectie

   

Exclusieve collectie Baden+

Sphinx tegels - Reviewblok
Sphinx tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties