Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - info@keukenhoff.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Keukens - Keukens Keukens - Keukens
Keukenhoff Tankens 

Keukens Andel

Keukenhoff tankens is naast een mooie badkamershowroom, ook een mooie keukenshowroom. Van modern tot landelijk en van industrieel tot design, in onze grote, sfeervolle showroom tonen wij vele keukenopstellingen in verschillende stijlen. 

Keukens - Alinea 1 keuken

Een unieke kookomgeving 

De keukens van Keukenhoff Tankens zijn een plek waar je graag bent met je gezin, familie of vrienden. Wij ontwerpen een keuken die bij jou past, met oog voor detail en kwaliteit. Waar je met plezier een heerlijke maaltijd bereidt. 's Ochtends je kop koffie drinkt en de krant leest aan de keukenbar of met de kinderen koekjes bakt aan het kookeiland. 

Prachtige Beda keukens

Bij Keukenhoff Tankens kun je kiezen voor keukens van Beda. De stijlen zijn divers en voor elke keuken hebben we bijpassende apparatuur en prachtige tegels. We hebben ook een uitgebreide collectie werkbladen in diverse materialen, zoals kunststof, graniet, composiet, keramiek en dekton. De keukencollectie kan worden afgestemd op de gewenste maatvoering. Daarnaast kun je kiezen uit een uitgebreid aanbod aan materialen en kleuren. Er is van alles mogelijk.

Keukens - Alinea 2 en 3 keukens
Keukens - Alinea 2 en 3 keukens

Keukenopstellingen

Wil je een luxe kookeiland of juist een hoekopstelling? Keukens zijn er in vele vormen en maten. Het kiezen van de juiste keukenopstelling kan daarom best lastig zijn. Laat je inspireren in onze showroom door de verschillende keukenopstellingen. Onze keukenadviseurs laten je daarbij de nieuwste keukentrends en noviteiten zien. Samen creëren we een uniek keukenontwerp dat bij jou past. 

 

Kwaliteit en service 

Bij Keukenhofff Tankens kunnen we alles voor je regelen, van A tot Z, van advies tot oplevering. Een nieuwe keuken of keukenrenovatie vraagt om een georganiseerde aanpak. Daarom heb je bij ons één aanspreekpunt voor keukens, sanitair en tegels. Wel zo fijn! 

 

Keukens - Alinea 4 keukens
Keukens - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Andel

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Keukenhoff Tankens

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Keukenhoff Tankens? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken