Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - info@keukenhoff.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Tegels - Tegels Tegels - Tegels
KEUKENHOFF TANKENS 

TEGELS ANDEL

Tegels kunnen zorgen voor harmonie in je badkamer, keuken, woonkamer of toilet. Of je kunt er juist een spannend contrast mee maken. Bij Keukenhoff Tankens vind je een groot assortiment tegels van de mooiste merken in diverse stijlen, formaten, kleuren en materialen. Tegels kiezen kan best lastig zijn. Daarom staan wij voor je klaar met professioneel advies. Zo maak jij een keuze waar je blij van wordt, nu én straks.

Tegels - Tegelshowroom in Andel

Tegelshowroom in Andel

Onze collectie is zorgvuldig samengesteld volgens de laatste trends en met de mooiste merken. Denk aan Sphinx, Mosa, Rak, Marazzi, Roca, Porcelenatto, Novagres en Imoker. We hebben zowel wand- als vloertegels. 

Met zoveel keuze zit er altijd iets bij wat perfect aansluit bij jouw wensen. In onze showroom ligt een ruim tegelassortiment te wachten om door jou ontdekt te worden. Kom je ze bekijken?

Bezoek de showroom

Badkamertegels

Een badkamer of toilet is natuurlijk pas echt af met mooie tegels tegen de wand en op de vloer. Tegenwoordig zien we veelal grote tegels met een formaat van 90x90 cm of zelfs 100x100 cm. Dit geeft rust in de ruimte. Mozaïek is klein van stuk, maar is een populaire keuze om mooie plekjes te accentueren. Voor een wellness badkamer kies je tegels met een natuurlijke uitstraling. Houtlook tegels zijn daar perfect voor in combinatie met betonlook tegels. Een echte eyecatcher is de tegel in marmerlook, niet van echt te onderscheiden.

Tegels - Badkamer tegels | Toilet tegels
Tegels - Badkamer tegels | Toilet tegels

Toilet betegelen

Veel mensen kiezen ervoor om de tegels in badkamer terug te laten komen in het toilet. Dat zorgt voor eenheid in je interieur. Voor een sereen toiletmoment betegel je het complete toilet met dezelfde tegel. Wil je het wat spannender maken? Kies dan voor een accenttegel, bijvoorbeeld door de vloertegel door te laten lopen achter het toilet. Of ga all-out met een shiny handgebakken- of patchworktegels voor een mediterrane sfeer.

Tegels brengen zorgen voor een harmonie in je badkamer, keuken, woonkamer of toilet. Of juist voor een spannend contrast.

Tegels in de keuken

Bij een prachtig keukenontwerp hoort een bijpassende spatwand. Laat je werkblad doorlopen op de muur, of kies voor een mooie tegel om je muur lang vlekvrij te houden. Een nis tussen twee hoge kasten leent zich perfect om een speels accent aan te brengen met een handgebakken tegel in visgraatmotief.

Tegels - Tegels in de keuken en woonkamer
Tegels - Tegels in de keuken en woonkamer

Woonvloer tegels

Niets geleidt warmte beter dan steen. Kies daarom voor keramische tegels op een vloer met vloerverwarming. Staat je verwarming aan, geniet je lange tijd van warme voeten. In de zomer voelt een keramisch parket juist heerlijk verkoelend. Daarnaast gaan keramische tegels op je woonvloer erg lang mee, door de fijne eigenschap dat ze enorm kras- en slijtvast zijn.    

Tegels - Kies de juiste tegel

Kies de juiste tegel

Met zo veel mooie tegels kun je oneindig veel combinaties maken. Soms is dat best overweldigend. De kunst is om een keuze te maken die echt bij je persoonlijkheid past. Graag ontdekken we samen met jou welke stijl je het meest aanspreekt. Daarna maken we met plezier een tegelcombinatie die badkamer- of keukenontwerp naar een hoger plan tilt.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Keukenhoff Tankens

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Keukenhoff Tankens? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Andel

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken