Keukenhoff Tankens
Keukenhoff Tankens
Julianastraat 6
4281 NR Andel
0183 442502 - info@keukenhoff.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
JOUW BADKAMERSPECIALIST IN ANDEL

Keukenhoff Tankens

Met passie, deskundigheid en ruim 40 jaar ervaring staan wij van Keukenhoff Tankens klaar om jou te ontmoeten. We heten je welkom in onze showroom in Andel. Met plezier en creativiteit ontwerpen we de mooiste badkamers en keukens. We streven hierbij naar functionaliteit, harmonie en ergonomie. Iedere badkamer en keuken is helemaal afgestemd op jouw wensen, eisen, persoonlijke situatie en budget.

Over ons - Laat ons jouw droombadkamer ontwerpen

Laat ons jouw droombadkamer ontwerpen

Genieten, iedere keer dat je jouw badkamer inloopt. Dat is wat we willen bereiken. Onze badkamers voelen weldadig en comfortabel. Dé ideale plek voor een moment voor jezelf in een rustige en ontspannen sfeer. We gaan voor niets minder dan jouw droombadkamer. Door de huidige technieken is bijna ieder idee uit te voeren. Verlang je naar een verrassend ontwerp dat volledig past bij jouw smaak en aansluit op jouw wensen? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom. Dan gaan we samen aan de slag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers van topkwaliteit

Zodra je de showroom van Keukenhoff Tankens binnenloopt, ervaar je het. Wij bieden een breed assortiment met alleen maar topmerken. Je voelt het aan de materialen en je ziet het aan de kleuren. Van royale regendouches tot comfortabele bubbelbaden, van unieke tegels tot moderne badmeubelen, van prachtige spiegels tot slimme accessoires. We helpen je graag aan een badkamer waarin je heerlijke momenten voor jezelf kunt nemen.

Bij ons zie je originele badkameropstellingen, indelingen die je niet snel ergens anders ziet. Laat je prikkelen door de grote diversiteit aan stijlen, want alleen door het zelf te ervaren ondervind je wat jou het meest aanspreekt. Je bent van harte welkom om rond te kijken en advies te vragen.

bezoek plannen

Over ons - Badkamers van topkwaliteit
Genieten, iedere keer dat je jouw badkamer inloopt.
Dat is wat we willen bereiken.

Van ontwerp tot oplevering

Zoek je een betrouwbare partner die je ontzorgt in het hele proces? Dan ben je bij Keukenhoff Tankens aan het goede adres. We nemen je graag de lasten uit handen. Het ontwerp, de installatie en de oplevering, wij regelen alles. We werken vakkundig samen met aannemers, architecten en projectontwikkelaars. Dat betekent dat wij jouw enige aanspreekpunt zijn voor de hele verbouwing. Velen ervaren dat als een ware verademing. Wie zegt dat verbouwen stressvol moet zijn?

Over ons - Van ontwerp tot oplevering | Tot in de puntjes verzorgd
Over ons - Van ontwerp tot oplevering | Tot in de puntjes verzorgd

Tot in de puntjes verzorgd

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het installeren van de badkamer. Bij Keukenhoff Tankens letten we extra goed op details, zodat alles echt naar wens is. Bij ons geen irritaties door kleine slordigheden. Het resultaat: een harmonisch proces en een badkamer waar je graag vertoeft.

Tegels voor je badkamer, toilet, keuken of woonvloer

Met unieke tegels voelt je huis meer eigen. Of je nou tegels uitkiest voor je badkamer, toilet, keuken of woonvloer, onze zorgvuldig samengestelde collectie biedt voor ieder wat wils. Bij Keukenhoff Tankens hebben we keramische tegels, maar ook natuursteen zoals marmer en graniet. Wij adviseren je graag om tot een passende tegelcombinatie te komen. Online oriënteren is niet genoeg. Tegels moet je voelen en ervaren.

TEGELS VAN TANKENS

 

Over ons - Tegels | Keukens
Over ons - Tegels | Keukens

Keukens

De keuken vormt tegenwoordig steeds vaker het middelpunt van de woning. Een leefkeuken waar iedereen samenkomt. De plek waar je kinderen huiswerk maken aan het kookeiland terwijl jij het avondeten bereidt, waar echte gesprekken plaatsvinden, waar je met je partner samen een intiem koffiemomentje beleeft. Laat je ons jouw keuken ontwerpen? Dan ben je verzekerd van een keuken die volledig bij jou past, bij jouw wensen, stijl en ergonomie. Waarbij functionaliteit en vormgeving in elkaar overvloeien.

KEUKENHOFFDESIGN KEUKENS

 

Badkamer showroom in Andel

Natuurlijk staan wij graag klaar voor onze klanten in de wijde omgeving. Keukenhoff Tankens heeft in de afgelopen jaren heel veel badkamers gerealiseerd in o.a. Werkendam, Wijk en Aalburg, Woudrichem, Gorinchem en Zaltbommel.

Neem nu contact op met Keukenhoff Tankens. Wij verwelkomen u ook graag in onze showroom. Bekijk hier onze openingstijden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Over ons - Badkamer showroom in Andel
We leren je graag kennen.
Alleen zo komen we tot een ontwerp dat volledig bij jou past.

De zekerheid van Keukenhoff Tankens

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Keukenhoff Tankens? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken